Bedste spray

Hårspray er det perfekte stylingsmiddel, hvis du ønsker at holde din frisure på plads. Det er et effektivt produkt, som nærmest stivner håret, så frisuren bliver siddende hele dagen, og du ikke ender med uønsket tjavser hist og her. En hårspray skal sprayes i tørt hår, hvorefter du kan forme og style håret, som du ønsker, inden lakken tørrer ind.

Men der findes jo et utal af hårsprays, og hvilken er så lige den bedste hårspray for dig?

Hvilken hårspray skal du vælge?

Der er nogle forskellige faktorer, du kan holde øje med, når du skal købe en ny hårspray. Det hele kommer an på, hvilket resultat du ønsker, og hvad formålet med sprayen er – har du langt eller kort hår, eller skal du bruge det til en svær håropsætning eller blot til hverdagsbrug?

Hvad skal du holde øje med?

Vi opstiller her en liste af vigtige faktorer, som du kan overveje inden dit køb af hårspray. Der er flere forskellige ting, som kan være afgørende for, at du får mest ud af din hårspray.

  • Hårsprayens hold – hvor mange timer holdes håret på plads?
  • Om den giver volumen?
  • Er sprayen varme- og farvebeskyttende?
  • Er hårsprayen parabenfri?
  • Hvor hurtigt tørrer lakken ind?
  • Hvilken hårtype har du?
  • Giver sprayen håret glans?

 

Hårspray hos HairOutlet

Vi har et stort udvalg af forskellige hårsprays her hos HairOutlet. Vi forhandler sprays, som er særligt holdbare, og som giver ekstra god volumen. Nogle hårsprays holder dog lidt bedre end andre, men det er ofte angivet, hvor kraftigt et hold sprayen har. Her hos HairOutlet har vi markeret de forskellige kvaliteter, vores hårsprays har, så det er let for dig at vurdere vores udvalg og dermed hvilken spray, som passer bedst til din hårtype. Et stærkt hold er særligt vigtig – ellers giver en hårspray ikke så meget mening.

Med en hårspray kan du være sikker på ekstra fylde og volumen – dit hår vil få lidt ekstra wow-faktor. Dette er specielt en fordel for dig, som mangler fylde til de ellers flade lokker. En god taktik til at få mere volumen er at løfte håret op og derefter sprøjte direkte ved hårrødderne.

Hos HairOutlet har vi også hårsprays, som er fri for parabener og sulfater, så du ikke tilfører skadelige stoffer til dit hår. 

Hårspray kan skabe smuk bevægelse i håret og fastholde de kreative frisurer – du kan skabe lige den frisure, du ønsker.