Varmebeskyttelse til håret

De fleste kvinder kan skrive under på, at de gerne vil have et både sundt, glansfuldt og velstylet hår – men lige så mange kan med sikkerhed også sige ja til, at de dagligt bruger både føntørre og diverse stylingjern, som kan sætte en stopper for det sunde hår. Varmen fra stylingredskaberne, der nemt kan ramme de 230 grader, vil i længden beskadige håret, og derfor er det vigtigt at bruge varmebeskyttelse i håret for at minimere skaden.

Derfor skal du huske at bruge varmebeskyttelse til håret:

  • Håret udtørres mere end hvad er godt, når det føntørres eller styles med varme stylingjern. Derfor er det vigtigt at tilføre ekstra fugt, så håret ikke ødelægges.
  • Få flere gode produkter i ét – vælg et produkt som både beskytter, fugter, giver glans og blødgør håret.
  • Varmebeskyttelse findes både til vådt og tørt hår – vælg det produkt, der virker for din stylingrutine. 

Tør dit hår med god samvittighed

Det bedste for dit hår ville være slet ikke at udsætte det for varme. Men hvis du som så mange andre bader hver morgen, så er det ikke sikkert, du har tid til at vente på, at dit hår lufttørrer – især ikke hvis du har tykt hår.

Inden du starter føntørreren, bør du anvende varmebeskyttelse til håret. Produktet påføres typisk i fugtigt men håndklædetørt hår – find produkter her på hairoutlet.dk både som spray, olie, lotions, cremer og serum.

Produktet, du vælger, kan sagtens kombineres med andre produkter, du normalt bruger i dit håret ved styling, men det kan være en god idé at overveje, om det er nødvendigt med alle produkterne. Vælg eksempelvis et produkt, som både beskytter mod varme, giver glans og nærende fugt.

Varmebeskyttelse til tørt hår

Der findes naturligvis også produkter til varmebeskyttelse, som også kan bruges i tørt hår, inden du eksempelvis glatter eller krøller håret. Hvis du ikke vasker hår hver dag, men bruger et glattejern eller krøllejern til at genopfriske frisuren, er dette et godt produkt til dig. Vælg her opmærksom på at vælge et produkt, som tilfører håret masser af fugt, eftersom at de varme stylingjern udtørrer håret. 

Har du krøllet eller kruset hår, så kan du med fordel vælge et produkt som modvirker dette, men som samtidig plejer og nærer håret. Ved at bruge varmebeskyttelse til håret bevarer du altså både dit hårs sundhed og kan samtidig style og sætte håret med god samvittighed.