Toppik Hair Building Fibers, 55 g - Medium Brown (Big Size)

Vejl. pris: 649,00 kr.
Lagerstatus :
På lager
649,00 kr. 429,00 kr.
Specialpris 429,00 kr. - DU SPARER 34%
Producent:
Toppik
  • Hurtig levering, indenfor 1-2 hverdage
  • Kontakt os på 42 15 20 00 hvis du har spørgsmål.
  • Gratis levering ved ordre over 499,-
  • Ordrer på under 499,- er porto kun 35,-

Toppik Hair Building Fibers, Medium Brown: Toppik Hair Building Fibers er et inovativt og enestående produkt mod hårtab. Med dette produkt er det nemt og hurtigt at dække begyndende hårtab og bare pletter. Toppik Hair Building Fibers er lavet af naturligt keratinprotein, den samme type protein som findes i håret. Toppik keratin Hair Fibers er designet til at få håret til at se tykkere og fyldigere ud med det samme - resultatet er helt naturligt. Takket være den elektromagnetiske vægt af Toppik-fibrene hæfter fibrene sig fast til det eksisterende hår med styrke og på en helt naturlig måde, herunder også det fineste hår.

Anbefales til kvinder og mænd med problemer med fint og sparsomt hår, med områder med dårlig behåring. Får fint og tyndt hår til at se tykt og fyldigt ud. Modstår vind, regn og sved og giver langvarige resultater under alle forhold. Hair Fibres fås i mange nuancer, der kan blandes for at matche stort set enhver hårfarve, og fungerer til alle hårtyper og -teksturer. Toppik hårprodukter anvendes i hele verden af førende makeup artister og proffesionelle saloner. 

Anvendes: Ryst flasken før brug. Drys produktet på rent, tørt hår på det område du ønsker at udfylde. Anvend evt. applikator - flasken rækker til ca. 20-30 behandlinger - style herefter håret som ønsket. 

Fordele ved Toppik Hair Building Fibers:
Enestående produkt mod hårtab
Giver et naturligt look
Øjeblikkelig øget volume og tæthed
Vaskes let ud med shampoo
Dermatologisk testet
Binder sig til hårstråene
Modstandsdygtig over for vind, regn og sved
Big size