Spaltede Spidser

Til kamp imod de spaltede spidser!

De fleste kvinder kender til følelsen af at sidde og kigge på sine hårspidser og blive mere og mere frustreret over deres tilstand. Nogle gange tyer du måske endda til at klippe lidt hist og pist, uden andre ser det?

Men sandheden er, at det ikke behøver, at komme så vidt for dit hår. For med de rigtige produkter og regelmæssige klipninger, har dine hår de bedste forhold til at bevare et sundt og stærk look.

På HairOutlet står vi klar med en række af de allerbedste produkter til netop at forebygge spaltede spidser. Fx Redken Extreme Anti Snap, der har en del år på bagen efterhånden, men som stadig er et af de allerbedste produkter til at bekæmpe de uønskede spaltninger. Og så dufter den fantastisk!

Her er 5 tips til at undgå de spaltede spidser:

  • Sørg for at dit hår får masser af fugt. Fx med Paul Mitchell Marula Oil, der med sin unikke sammensætning binder hårstrået, så det er mere modstandsdygtigt.
  • Husk at bruge balsam i spidserne, så dit hår ikke knækker så let, når du børster det våde hår efter badet. Vi anbefaler Davines Essential Melu Conditioner, der har en lækker konsistens og derfor er en leg at arbejde med.
  • Brug et par dråber leave in conditioner i det våde hår efter badet – fx No Inhibition 12 Wonders Leave In – den vil gøre dit hår mere modstandsdygtigt over for varmen, når du føntørrer det og bruger glattejern.
  • Få dit hår klippet regelmæssigt. Det er godt givet ud, da spaltningen ellers kan kravle længere og længere op ad hårstrået. Og dét skal du ikke ønske dig!
  • Tænk på dit hår som en vigtig del af dit udseende, der kræver pasning og pleje ligesom resten af din krop.