Shampoo til Skæl

De fleste har nok på et eller andet tidspunkt oplevet, at deres hårbund er begyndt at klø, og at den sorte trøje pludselig er fyldt med hvide hudflager. Det er meget forskelligt i, hvor slem grad man har skæl. Nogle døjer med det hele livet og har det i en særlig slem grad, mens andre blot har haft få perioder med en skællende hårbund.

Det kan være en utrolig svær balance for både en alt for tør hovedbund og en hovedbund, der overproducerer olier, kan være med til at give skæl. Skællene ser lidt forskellige ud, afhængigt af hovedbunden, men alle typer af skæl består af afstødte hudceller i din hårbund. Skæl opstår ofte, fordi hårets naturlige og helt uskadelige gærsvamp Pityrosporum Ovale begynder at vækste mere end normalt.

Undersøgelser viser, at hver femte dansker har problemer med skæl, men heldigvis kan det være rigtigt let at komme af med, hvis man behandler håret rigtigt med for eksempel en shampoo mod skæl.

Årsager

- Skæl kan sagtens være udløst af hormonelle forandringer eller psykiske problemer som for eksempel stress.
- Hvis man bruger de forkerte produkter, bliver hovedbunden ekstra irriteret. Hvis hovedbunden for eksempel er tør, men håret er fedtet og man anvender en skrap shampoo for at rense, er det meget hårdt for hovedbunden.
- Hvis man bruger en shampoo med masse af olier, fordi håret er tørt, men hovedbunden ikke er det, får skællene gode vilkår.

Valg af shampoo mod skæl

- Tag altid udgangspunkt i den hovedbund, og hvordan den har det.
- Anvend derfor en shampoo ud fra, hvordan din hovedbund har det.
- Vælg en shampoo, der indeholder aktive stoffer, som virker mod skæl.
- Hos hairoutlet.dk har vi forskellige typer af de bedste skælshampooer på markedet, der både kan forebygge og behandle skæl.