Ring til os på 42 15 20 00

Paul Mitchell The Conditioner, 300 ml

Paul Mitchell The Conditioner: Leave-in balsam - fugtgivende og beskyttende. Hovedingrediens er Awapuhi, vildtvoksende ingefærrod som kun vokser på Hawaii, der er ekstrem fugtgivende.

Lagerstatus:  På lager

Vejl. pris: 199,00 kr

Vejl. pris: 199,00 kr

Specialpris 119,00 kr - Du sparer 40%

Producent:
Paul Mitchell

Hurtig levering, indenfor 1-2 hverdage.

Kontakt os på 42 15 20 00 hvis du har spørgsmål.

Gratis levering, ved ordre over 499,-

Ordrer på under 499,- er porto kun 29,-

Beskrivelse

Detaljer

The Conditioner fra Paul Mitchell er til alle hårtyper også kemisk behandlet hår. Bevarer hårets keratin og PH-værdi. Trænger ind i håret og giver fugt. Forebygger skader fra føn og glattejern. Beskytter imod solens UV-Stråler.Beroliger hovedbunden - giver volume og glans. Forebygger spaltede spidser og gør håret nemt at frisere.

Anvendes i håndklædetørt hår - fordel en lille mængde, skal ikke skylles ud. The Conditioner kan også bruges til lindring af myggestik og solskolding. God til barbering og kropslotion.

Duft: Mynte og blid blomsterduft

Se Paul Mitchell sortiment og få inspiration


Bedømmelser

Fantastisk produkt til naturkrøller!Bedømt af Maria
Det her produkt er fantastisk at bruge, hvis du har naturkrøller som mig! Jeg putter det i håret, når det er håndklædetørt - måske lidt før - og redder mit hår med mine fingre. Slutresultatet er skønne flotte samlede krøller! Jeg har også brug for ekstra hold i krøllerne, så putter lidt i bagefter. For andre vil Leave in conditioner måske være nok. Kan kun anbefale dette produkt! (Indsendt den 26/03/2013)

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer