Ring til os på 42 15 20 00

Levering 1-2 hverdage | Fri fragt over 499 DKK | Personlig kundeservice |

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Youngblood Mineral Makeup - På tilbud hos HairOutlet

Youngblood makeup er 100% rene og naturlige mineraler og er uden talcum, parabener, og andre stoffer som kan irritere huden. Produkterne er næsten alle parfumefri. Youngblood produkter er utrolig populære, dette skyldes især den luksuriøse kvalitet, der er mild og sund for huden. Alle produkter fra Youngblood er meget nemme at anvende og passer perfekt til alle aldre og smelter sammen med alle hudtyper. Dette skyldes de naturlige farvepigmenter i makeuppen, der sætter sig naturligt og kan ånde på huden og virker naturligt frem for traditonel makeup.

Mineralerne i Youngblood Makeup adskiller sig fra traditionel makeup ved at være naturlige. De findes i sten og i jorden og er et uorganisk fast stof. Det tilfører en naturligbeskyttelse af huden, som traditionel makeup ikke kan tilbyde. Youngblood Mineral Makeup er modsat traditionel makeup, god mod alle hudtyper, selv ved problematiske hudsygdomme som acne og misfarvning. I Youngbloods produkter er der ingen talkum eller andre fyldstoffer, der normalt vil blokere porerne. Der bruges kun naturlig stivelse. Din hud er dermed langt bedre beskyttet.

Derfor skal du købe Youngblood Makeup 

Youngblood makeup er drøje i brug og giver en ensartet og langtidsholdbart resultat. Huden bevares smuk og sund uanset om det er varmt eller koldt. Du vil opleve en silkeagtig følelse som giver et naturligt og flot finish. Produkterne fra Youngblood fås i 3 forskellige udgaver - let, medium eller intens dækning. Bare et enkelt lag giver uv-beskyttelse der svarer til faktor 10-15.

Køb Youngblood miniral makeup, hvis du ønsker et naturligt look som holder hele dagen. HairOutlet er glade for at kunne tilbyde Youngblood luksusprodukter til meget lave priser.