Uniq One

1 vare

pr. side
Faldende orden

1 vare

pr. side
Faldende orden

Køb de populære produkter fra Uniq One til lavpris

Vi har specialudvalgt det skønneste udvalg af de lækreste produkter fra Uniq One, både shampoo, conditioner og hårkur, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 40 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Uniq One har taget verden med storm - produkter som du altid har drømt om og som alle hårtyper har glæde af, samt giver silkeblødt hår, også om morgenen og med bare et par spray er filtret og kruset hår nemt at frisere. Giver glans og blødhed - også til krøllet hår. Styrker og giver fylde til det fine hår - samtidig med at det også forebygger varmeskader fra føntørre og glattejern.

Uniq One startede med kun et produkt, nemlig deres velkendte og utrolig populære All In One Hair Treatment, og i stedet for at udvikle og producere en masse andre forskellige produkter har de valgt at holde fokus på få produkter, for at udvikle det til perfektion. Prisen er lav, så alle kan for råd til at forkæle sig selv. Revlon har udviklet ét produkt som har ikke mindre end 10 forskellige, gode egenskaber for dit hår. F.eks. UV-beskyttelse, shine og frizz.

Det er især All in One Hair Treatment der er populær for tiden.