TIGI Duo 2 x 750 ml

Tilbud Tigi Duo Shampoo og Conditioner 2x750 ml

Med TIGI Tweens duo får du rigtig stærke priser på TIGI's hårplejeprodukter. TIGI Duo er TIGI shampoo og balsam/conditioner i sampak 2 x 750 ml. Du kan vælge mellem alle de kendte og populære serier i Tweens Duo pakkerne, både alle de forskellige Bed Head serier, alle de forskellige Catwalk serier og mange flere. Når du køber Tigi Tweens Duo pakkerne her hos HairOutlet.dk er du sikret enorme besparelser og de bedste produkter.

Tigi er et af de mest populære mærker I branchen og er kendt og elsket af frisører og stylister verden over. Tigi går forrest I feltet når det kommer til hårprodukter I hele verden. For Tigi handler det om progresion og kreativitet. De ser hårstyling og hårpleje som en kunst, hvor hvert enkelt person får lov til at udtrykke sig. Vi er alle unikke når det kommer til vores hår, vi har i hvert fald mulighed for at være/blive det. Kreativ intelligense er det der har ført Tigi så langt som de er i dag, først og fremmest igennem alle de unikke og populære produkter brandet har udviklet.

Når du handler hos HairOutlet.dk er du sikret de bedste priser, samt en nem, sikker og hurtig handel. Vi giver gratis levering når du køber for mere end 499 kroner, køber du for mindre koster leveringen kun 29 kroner. Som regel har du allerede din pakke én eller to hverdage efter du har bestilt den.