TIGI S-Factor

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Tigi S Factor - Spar op til 65% på de lækre produkter fra Tigi S Factor

Tigi S Factor er en førsteklasses produktserie, som vil give dig nøjagtig det, dit hår altid har drømt om. Det enkle hvide og sølvfarvede emballagedesign giver kollektionen et minimalistisk look, og aller vigtigst giver de videnskabeligt sammensatte ingredienser håret sin naturlige skønhed tilbage. Håret føles glattere, stærkere og sundere end nogensinde tidligere. Du kommer til at føle dig både sofistikeret og supersmuk. Her fra HairOutlet.dk kan vi kun give de varmeste anbefalinger til S Factor Serien fra Tigi. Vi benytter selv produkterne og hører jævnligt fra meget tilfredse kunder, som nu sværger til serien fra Tigi. Prøver du først nogle af de lækre hårprodukter fra serien tør vi næsten godt love at du ikke går tilbage til andre mærker.

Tigi er et af de mest populære mærker I branchen og er kendt og elsket af frisører og stylister verden over. Tigi går forrest I feltet når det kommer til hårprodukter I hele verden. For Tigi handler det om progresion og kreativitet. De ser hårstyling og hårpleje som en kunst, hvor hvert enkelt person får lov til at udtrykke sig. Vi er alle unikke når det kommer til vores hår, vi har i hvert fald mulighed for at være/blive det. Kreativ intelligense er det der har ført Tigi så langt som de er i dag, først og fremmest igennem alle de unikke og populære produkter brandet har udviklet.

Vi har specialudvalgt et stort udvalg af de populære hårplejeprodukter fra Tigi S Factor, som vi sælger til rigtig billige priser, hvor der ikke er særlig mange andre butikker og webshops der kan være med. Du sparer helt op til 50 % og får leveret lige til døren, normalt indenfor én til to hverdage. Fragten er gratis, hvis du køber for mere end 499 kr., køber du for mindre, koster den kun 29 kr.