TIGI Catwalk Styling

1 vare

pr. side
Faldende orden

1 vare

pr. side
Faldende orden

Tigi Catwalk Styling - Spar op til 50% på de Populære Hårprodukter fra Tigi

Tigi Catwalk Styling er fantastiske hårprodukter til enhver frisure. Slut med "bad hairdays", når du bruger produkterne fra Catwalk serien. I Catwalk serien findes blandt andet: Tigi Catwalk Curlesque (gik tidligere under navnet Curls Rock) serien giver fantastisk flotte og holdbare krøller. Your Hignness (gik tidligere under navnet Fashionista) giver flot volume og glans, her finder du også den populære Rootboost. Og Sleek Mystique, som er varmebeskyttende hårprodukter der giver et fantastisk look.

Tigi er et af de mest populære mærker I branchen og er kendt og elsket af frisører og stylister verden over. Tigi går forrest I feltet når det kommer til hårprodukter I hele verden. For Tigi handler det om progresion og kreativitet. De ser hårstyling og hårpleje som en kunst, hvor hvert enkelt person får lov til at udtrykke sig. Vi er alle unikke når det kommer til vores hår, vi har i hvert fald mulighed for at være/blive det. Kreativ intelligense er det der har ført Tigi så langt som de er i dag, først og fremmest igennem alle de unikke og populære produkter brandet har udviklet.

Vi har specialudvalgt et stort udvalg af de populære hårplejeprodukter fra Tigi Catwalk Styling, som vi sælger til rigtig billige priser, hvor der ikke er særlig mange andre butikker og webshops der kan være med. Du sparer helt op til 50 % og får leveret lige til døren, normalt indenfor én til to hverdage. Fragten er gratis, hvis du køber for mere end 499 kr., køber du for mindre, koster den kun 29 kr.