TIGI Catwalk

Tigi Catwalk - Spar langt over 50% på de Populære Hårprodukter

Tigi Catwalk hårprodukterne er meget anerkendt blandt designere verden over og inspireret af livet "back stage" derfra navnet Catwalk. Serien omfatter en lang række hårpleje og stylings produkter, uanset hårtype er der et stort udvalg af hårprodukter fra Catwalk serien. Har dit hår brug for fugt og ekstra pleje, så er Oatmeal and Honey det rigtige valg - ønsker du derimod at give krøllerne et boost, så kan vi bestemt anbefale Tigi Curlesque, der er seriens mest populære. Er du derimod mere til det glatte og bløde look er det Sllek Mystique du skal vælge.

Tigi Catwalk gør det muligt at sætte de frisurer du kender fra modehusenes catwalks, uanset hvilken look du måtte ønske - om det er det dramatiske look eller det klassiske og naturlige look. Produkternes ekskluse design er klassisk og elegant, med et høj kvalitetsniveau - drøje i brug og med en dejlig behagelig duft. Tigi Catwalk serien er udviklet på baggrund af mange års forskning og analyser, af de bedste udviklere der findes. Alle produkterne er meget nyskabende og genkendelige med de flotte design..

Tigi Catwalk er hårprodukter med særdeles høj kvalitet - produkterne er drøje i brug og udviklet til alle slags hårtyper - her finder du også Tigi Curlesque Amplifier, tigi´s mest solgte hårprodukt! Hos HairOutlet er alle priser stærtk nedsatte. Nedenfor kan du se "serierne i Tigi Catwalk serien":


TIGI Catwalk Hårpleje -  Her kan du se det store udvalg af alle shampoos og conditioners  i serierne
TIGI Catwalk Styling – Her kan du se en samlet oversigt over catwalk styling – lign en million, ligesom stjernerne
TIGI Catwalk Curlesque – Her findes produkterne til krøller. Produkterne giver boost til krøller, naturlige eller kemisk behandlet
TIGI Session – Her finder du produkterne fra den nye styling serie 
TIGI Sleek Mystique – Her finder du produkterne du skal gå efter, hvis du ønsker det glatte og bløde look
TIGI Your Highness – Her finder du produkterne du skal gå efter, hvis dit mål er flot volume og glans i hele håret.