Ring til os på 42 15 20 00

Curly Sexy Hair

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Curly Sexy Hair til Absolut Lavpris

Curly Sexy Hair er udviklet til krøllet hår, naturligt eller kemisk behandlet. Curly Sexy Hair produkterne er til dig, som elsker smukke og velplejede krøller. Trænger dine krøller til et boost, så er Curly Sexy Hair det rigtige valg - du bliver ikke skuffet! Ønsker du at passe og pleje dine krøller så godt som det overhovedet er muligt, kan vi helt klart anbefale produkterne fra denne serier. Prøv dem og du vil ikke gå tilbage til andre mærker - resultaterne taler for sig selv.

Vi har nøje udvalgt de lækreste produkter fra fra Curly Sexy Hair, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 50%. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Sexy Hair udspringer af lidenskab og er grundlagt af en dynamo med mange års erfaring i branchen. Den ene halvdel, Michael O'Rourke byggede et imperium ved at bryde alle regler. Fra første sekund brandet eksisterede, blev det budt velkommen, da det tilførte branchen et stænk af rødt i en verden, hvor alt var sort og hvidt. Sexy Hair er et bevis bevis for, at sjov og vildskab kan være et kraftfuldt serum. Brandets filosofi inspirerede en hel hær af fantastiske ambassadører, der står inde for sloganet: "Alt er muligt". I dag sælges Sexy Hairs unikke produkter og livsstil i mere end 45 forskellige lande verdenen over og bare i USA sælges produkterne i mere end 60.000 saloner.