Sexy Hair

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Sexy hair hårprodukter til lavpris

Vi har specialudvalgt det skønneste udvalg af de lækreste produkter fra Sexy Hair, både shampoo, tør shampoo, mousse og voks, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 40 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Sexy Hair udspringer af lidenskab og er grundlagt af en dynamo med mange års erfaring i branchen. Den ene halvdel, Michael O'Rourke byggede et imperium ved at bryde alle regler. Fra første sekund brandet eksisterede, blev det budt velkommen, da det tilførte branchen et stænk af rødt i en verden, hvor alt var sort og hvidt. Sexy Hair er et bevis bevis for, at sjov og vildskab kan være et kraftfuldt serum. Brandets filosofi inspirerede en hel hær af fantastiske ambassadører, der står inde for sloganet: "Alt er muligt". I dag sælges Sexy Hairs unikke produkter og livsstil i mere end 45 forskellige lande verdenen over og bare i USA sælges produkterne i mere end 60.000 saloner.

Vi fører 4 forskellige serier fra Sexy Hair, nemlig: Big Sexy Hair, som er udviklet til at give dit hår suveræn langvarig volume - her finder du også de populære Rootspray, der sikrer volumiøst styling fra hårroden. Curly Sexy Hair, som udviklet til krøllet hår, naturligt eller kemisk behandlet. Short Sexy Hair serien, som er den vildeste stylingsserie på markedet - her finder du præcis den styling dit hår har brug for.  Og sidst, men ikke mindst, Healthy Sexy Hair serien, som bygger på sundhed og næring til håret.

Klik på billederne og læs mere om produkterne