Schwarzkopf Silhouette

1 vare

pr. side
Faldende orden

1 vare

pr. side
Faldende orden

Store rabatter på hårprodukterne fra Schwarzkopf Silhouette

Vi har specialudvalgt det bedste produkt fra Schwarzkopf Silhouette, som vi sælger til en rigtig god pris – du sparer over 45 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. Schwarzkopf Silhouette hairspray - utroligt populær hårlak, der holder hele dagen uden at håret føles stift.

Schwarzkopf blev startet i Berlin, i 1898, af Hans Schwarzkopf. Hans Schwarzkopf var en dygtig kemiker og åbnede et lille apotek, hvor han blandt andet solgte parfumer. Godt 10 år efter åbningen af apoteket er Hans træt af de dyre olier og skrappe sæber, der bruges til at vaske hår og opfinder verdens første ”pulver shampoo”, som opløses i vand, er nem at bruge og forholdsvis billig. Shampooen bliver hurtigt populær og bliver solgt i alle store apoteker i Tyskland, Holland og Rusland og er Schwarzkopfs første store succes.

I 1927, 30 år efter åbningen af det lille apotek opfinder Hans Schwarzkopf den første flydende shampoo nogensinde. Ligesom tørshampooen 20 år tidligere, bliver den flydende shampoo ekstrem populær og gør faktisk at Hans Schwarzkopf åbner det første uddannelsesinstitut for frisører: ”Schwarzkopf Institute for Hair Hygiene”. Resten er historie og i dag er Schwarzkopf et af de mest anerkendte brands for hår- og hårplejeprodukter i verdenen med utallige opfindelser, awards og priser bag sig.