Ring til os på 42 15 20 00

Levering 1-2 hverdage | Fri fragt over 499 DKK | Personlig kundeservice |

Revlon Color - Farvebomber

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Køb de populære Revlon Farvebomber Nutri Color Creme billigst her

Revlon farvebombe - også kaldet color bomb: Køb de populære farvebomber billigst her hos HairOutlet. Vi sælger de bedste og mest populære farver til rigtig gode priser – du sparer helt op til 45 %. Prisen er kun 99 kr. for farvebomberne, den pris er der ikke særlig mange af vores konkurrenter der kan være med på, hvis der overhovedet er nogle. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. Har du spørgsmål om produkterne her på siden, eller andre produkter på shoppen, eller vil du bare gerne have råd og vejledningen er du altid velkommen til at kontakte os, både på telefonen og e-mail.

Color Bomb gør dit hår unikt

Farvebomberne er et helt unikt produkt, der genopfrisker din hårfarve, plejer håret og giver flot glans og sørger for at farven holder sig flot og glansfuld – samtidig med at det giver håret den nødvendige pleje. Hår der farves mister lidt farve ved hårvask, men med dette lækre hårprodukt, der indeholder kationiske farvepigmenter, kan du lynhurtigt genopfriske farven på bare 3 minutter - således at du kan holde hårfarven ved lige, eller genopfriske den ved specielle lejligheder.

Brandet Revlon har en lang historie der går mere end 80 år tilbage. Det blev startet helt tilbage i 1932 af to brødre, som revolutionerede hele verdenen med en neglelak, der kom i andre farver end rød. Det var ikke set før, dengang. De to brødre fortsatte med at revolutionere skønhedsverdenen og er i dag et anerkendt brand i hele verdenen, der nærmer sig 100 år på bagen. I de godt 100 år er det blevet til utallige priser, awards og magasinforsider.