Redken Styling

12 varer

pr. side
Faldende orden

12 varer

pr. side
Faldende orden

Redken Styling - Spar op til 50 % på det kæmpe udvalg

Køb Redken Stylingsprodukter til fast lavpris! Redken har udviklet en suveræn styling serie til alle hårtyper  - alle produkter er angivet med et nummer - dette nummer beskriver holdfaktoren i produktet. Redken har relanceret deres stylingsprodukter, det nye look kendetegnes med en ny, slankere emballage - det gør det nemmere at skabe præcis det look du ønsker. Holdfaktor 01 – 05 betyder let hold. Holdfaktor 06 - 15 betyder medium hold og holdfaktor 16 – 26 betyder kraftigt hold. Redken Styling serien gør det muligt for alle og enhver at finde lige præcis de produkter der passer perfekt til deres hår og giver det bedst mulige resultat. Alle produkterne i serien indeholder det patenterede ”blonding System”, som både giver holdbarhed, fleksibilitet, hold, kontrol, beskyttelse mod luft-fugtighed, samt let udvaskning og absolut ingen drys ved børstning.

Med produkterne fra Redken Styling serien får du altså mulighed for at skabe et helt unikt look, ud fra dine drømme og dine ønsker, om du er til hårspray, voks, mousse, eller noget helt fjerde, findes det helt rigtige produkt til dig i serien. Produkterne er alle nemme at vaske ud og passer perfekt sammen med de andre produkter og serier fra Redken. Vi ser flere og flere der sværger til Redken og udelukkende bruger produkterne fra dem, når det kommer til hårprodukter. Det kan vi egentlig sagtens forstå, med de vildt gode resultater de giver. Og til de priser vi har på Hairoutlet kan alle være med.

Vi har specialudvalgt de bedste og mest populære produkter fra Redken Styling serien, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 50 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Redken blev grundlagt i USA i 1960, efter inspiration fra en amerikansk skuespiller og er i dag én af de mest anerkendte brands for frisørprodukter og forhandles i mere end 50 lande verden over. Redken blev i 1993 opkøbt af Loreal giganten og hovedkontoret ligger på 5th Avenue i New York. Vi fører alle de populære serier fra Redken her hos Hairoutlet.dk, til rigtig gode priser. Klik dig rundt på siden og se mere, du kan evt. starte op øverst på siden, ved at vælge Redken under fanebladet ”mærker a-z”.