Ring til os på 42 15 20 00

Levering 1-2 hverdage | Fri fragt over 499 DKK | Personlig kundeservice |

Redken Scalp Relief

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Redken Scalp Relief til fast lav pris

Har du, eller en du holder af, har hovedbundsproblemer - så er hjælpen her! Redken er kendt for sit grundige kendskab til hårets struktur, som er opstået gennem flere årtiers videnskabelig forskning og udvikling. Med Scalp Relief bygger Redken videre på sin videnskabelige arv ved at udvikle en avanceret serie til hovedbundspleje, der hjælper med at behandle og forebygge almindelige hovedbundsproblemer. Redken Scalp Relief er målrettede løsninger for at bekæmpe, berolige og beskytte mod hovedbundsproblemer og til at behandle skæl, fedtede og sensible hovedbunde.

Vi har specialudvalgt et godt udvalg af de populære produkter fra Redken Scalp Relief serien, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer over 40 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Redken blev grundlagt i USA i 1960, efter inspiration fra en amerikansk skuespiller og er i dag én af de mest anerkendte brands for frisørprodukter og forhandles i mere end 50 lande verden over. Redken blev i 1993 opkøbt af Loreal giganten og hovedkontoret ligger på 5th Avenue i New York. Vi fører alle de populære serier fra Redken her hos Hairoutlet.dk, til rigtig gode priser. Klik dig rundt på siden og se mere, du kan evt. starte op øverst på siden, ved at vælge Redken under fanebladet ”mærker a-z”.