Redken Curls

Redken Curvaceous (Tidligere Redken Fresh Curls) - Spar op til 50 %

Redken Curvaceous - Alle krøller er forskellige så derfor giver vi dem den skræddersyede pleje de har brug for. Redken Curvaceous er en komplet haircare og styling serie udviklet til at bringe det bedste frem i alle krøller. Redken's eksklusive Curl Memory Complex og Interlock Protein Network (IPN) styrker, nærer og genaktiverer krøllens form for øget medgørlighed, kontrol over krus og ekstra glans. Curvaceous er en ny serie, som erstatter den gamle Redken Fresh Curls serie. Med Curvaceous serien får du altså alle de gode egenskaber fra Fresh Curls serien, sammen med en lang række andre, helt nye egenskaber og fordele. Fra Hairoutlets side kan vi 100 % anbefale Redken Curvaceous serien og ser den næsten som et must for alle der har krøller og vil give dem bedst mulig pleje, holdbarhed og kærlighed.

Curvaceous serien fra Redken indeholder en række forskellige produkter, herunder shampoo, hårkur, hårspray, serum og conditioner. Vi har specialudvalgt det skønneste udvalg af de populære produkter fra Redken Curvaceous serien, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 50 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Redken Curvaceous og Historien

Redken blev grundlagt i USA i 1960, efter inspiration fra en amerikansk skuespiller og er i dag én af de mest anerkendte brands for frisørprodukter og forhandles i mere end 50 lande verden over. Redken blev i 1993 opkøbt af Loreal giganten og hovedkontoret ligger på 5th Avenue i New York.