Ring til os på 42 15 20 00

Levering 1-2 hverdage | Fri fragt over 499 DKK | Personlig kundeservice |

Redken Color Extend Magnetecs

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Redken Color Extend Magnetics - Spar op til 50 %

Redken color extend Magnetics serie, indeholder en avancerede formel der giver ekstra beskyttelse til håret for at modvirke falmning af hårfarven. Alle der farver håret, ønsker at bevare hårfarven og glansen i så lang tid som muligt. Redken Color Extend Magnetics forlænger hårfarven markant og giver håret ekstra glans, så hos HairOutlet kan vi varmt anbefale Redkens Color Extend Magnetics serie. Vi vil faktisk gå så vidt som at sige at den er et must for alle der farver hår og ønsker at opnå det bedste og smukkeste resultat, så længe som overhovedet muligt.

Redken Color Extends Magnetics indeholder Interlock Protein Network, også kaldet IPN, dette unikke system plejer håret optimalt, styrker det og beskytter overfladen. Desuden indeholder serien Fade Resist Complex, som sikrer at hårfarven beskyttes og sammen med IPN gør det håret sundt, livligt og optimerer farvebevarelsen i hvert enkelt hårstrå. Farvebehandling er hård ved håret, men Redken Color system styrker de svækkede områder og farven beskyttes imod at falme.  

Ved brug af Redken Color efterlades dit hår smukt velplejet, smidigt, blødt og meget glansfuldt. Color Extend Magnetics serien indeholder en række forskellige produkter, herunder shampoo, hårkur, hårspray og conditioner. Vi har specialudvalgt det skønneste udvalg af de populære produkter fra Redken Color Extend Magnetics serien, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 50 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Redken blev grundlagt i USA i 1960, efter inspiration fra en amerikansk skuespiller og er i dag én af de mest anerkendte brands for frisørprodukter og forhandles i mere end 50 lande verden over.