Ring til os på 42 15 20 00

Redken Blonde Idol

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Redken Blonde Idol - en nyhed til blond hår

Denne nye hårplejeserie fra Redken, der bl.a. sørger for at Jessica, Chiara og de andre Blonde Idols' blonde hår, forbliver som nyfarvet indtil næste salonbesøg, skal bare prøves, hvis man er blond. Der findes mange hårprodukter på markedet specielt til blond hår, langt de fleste shampoos indeholder blå/lilla pigment, der neutraliserer de gule toner. Tidligere har Redken lanceret Blonde Glam serien, denne er nu udgået og erstattet af Redken Blonde Idol.


Blonde Glam serien indeholdt ingen farvepigmenter og neutraliserede derfor ikke gult skær - manglen på pigment gør Redken nu op med og har derfor introduceret Redken Blonde Idol serien, så gule toner i dit lyse hår undgås - håret efterlades strålende og meget smuk med Redkens nye serie. I serien finder du shampoo, leave-in conditioner og hårkur - disse produkter giver tilsammen den optimale pleje til det blonde hår. Specielt hårkuren vil vi fremhæve, den giver perfekt pleje og styrke til håret, samtidig med at håret bliver smidigt, blødt og glansfuldt. Vi anbefaler at bruge hårkuren 1-2 gange pr. uge alt efter behov. Anvend hårmasken efter hårvask, fordel en passende mængde og vikel et håndklæde om håret og derefter en pose, således optager håret optimalt de luksuriøse ingredienser fra Redken. 

Redken Blonde idol serien indeholder en eksklusiv ny teknologim, kaldet Kera-Breight System, der bevarer den glansfulde og friske blonde farve. Med Redken Blonde Idol serien undgås det at håret falmer. Redken ved, at ikke to blondiner er ens, serien er tilpasset med omhu for at bringe det bedste frem i hver blondine. New Blonde Idol med det eksklusive Kera-Bright System bevarer, lysner og forskønner det blonde hår. Flot lyst hår bevares, således at det smukke og glansfulde blonde hår forbliver unikt. 

Vi har valgt de bedste produkter fra Blonde Idol serien og sælger dem til virkelig gode priser, du sparer helt op til over 50 %. Fragten koster kun 29 kroner, men mindre du køber for mere end 499 kroner, så er den gratis- Vi sender dine varer så hurtigt vi kan, typisk har du dem indenfor 1-2 dage.