Redken All Soft

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Redken All Soft: Den mest blødgørende hårserie til alle typer hår

Døjer du med tørt, livløst og skrøbeligt hår, eller har du bare lyst til at forkæle dit hår med en masse fugt, skal du prøve Redken All Soft serien, som er specielt udviklet til netop disse problemer. All Soft serien giver 15 gange mere pleje end normale hårprodukter, og de lækre, unikke produkter blødgør håret, som det aldrig er set før. Du bliver hooked, når først du har prøvet dem, og hvis du på et tidspunkt alligevel vil prøve noget nyt, kan du være sikker på, at du altid vil vende tilbage til Redken All Soft serien, for det er bare nogle produkter, du ikke kan eller vil leve uden – de er sublime.

Redken All Soft produkterne er alle skabt med Interlock Protein Network og Keratin Enrich Complex - Redkens eksklusive forsyningssystem, der effektivt omdanner og genopretter teksturen i tørt og skrøbeligt hår ved at fugtgive det. Hvis du har langt hår, træner meget eller bare gerne vil passe på dit hår, ved du nok, at det kan være ret besværligt at vaske det lange hår og tørre det bagefter, og desuden er det ikke sundt for håret at blive vasket hver dag. Derfor er denne serie også super god til dig, da én vask holder dit hår friskt, rent og lækkert i op til tre dage, så du slipper for de daglige, usunde hårvaske.

Den enestående formel i denne Redken serie er yderligere beriget med arganolie, som genopbygger hårets protein og giver håret fornyet, intens blødhed og elasticitet. Hårets kerne bliver simpelthen forstærket, og de banebrydende produkter ikke kun genopbygger hårets overfladebeskyttelse, men giver det samtidig en progressiv pleje, som du kan følge fra første vask. Allerede efter første gang, du anvender et af de lækre produkter i serien, bliver håret nemlig øjeblikkeligt op til 15 gange blødere, samtidig med det bliver langt mere glansfuldt, smidigt og medgørligt med de effektive, dybdevirkende hårprodukter.

Hårserien er god til alle typer hår(fint, tykt, tyndt, farvet, glat eller krøllet), især til hår, der er er blevet meget tørt og skadet på grund af farvning, afblegning, føntørring og udglatning. Er du desuden en af dem, der redder dit hår med en børste, mens det er vådt, har du sikkert også ødelagte hårstrå og måske filtret hår, der er svært at redde ud, og det hjælper All Soft serien dig også med. Den er simpelthen effektiv, at den får dig til at føle, at du lige har været hos frisøren, når du har anvendt et eller flere af produkterne – det er ren forkælelse!

Udover at den lækre hårserie er super effektiv og gør dit hår ekstremt blødt og glansfuldt, så kommer den også i en luksuriøs guldfarvet emballage, og den dufter dejligt – af mild kokos.

 

Hvad består Redken All Soft serien af

Redken All Soft serien består af fem produkter, som alle er udviklet specielt til dig, der kæmper med tørt og livløst hår og ønsker et sundere og mere glansfuldt hår. Produkterne er indlysende nok blevet et kæmpe hit, og du kan få: shampoo, conditioner, arganolie, hårmaske og hårspray i serien.

Den prisvindende shampoo gør øjeblikkeligt dit hår mere medgørligt, blødt og glansfuldt. Husk dog, at shampoo kan være udtørrende, så koncentrer det i selve hovedbunden, når du vasker håret, for det overskydende, der falder ned over resten af håret, er nok til at rense det.

Den prisvindende conditioner plejer både dit hår og din hovedbund og hjælper effektivt med at genopbygge hårets fugt, så det bliver blødt, sundt og modstandsdygtigt overfor nye skader.

Brug ikke balsam i hele håret, da det kan blive fladt og olieret, hvis du bruger det i rødderne.

Hårmasken er et vidunderligt produkt, som giver håret en perfekt behandling for tørt hår (med blandt andet arganolie), som vil ændre dit liv for evigt – den er utrolig, og du vil kunne mærke en forskel umiddelbart efter brug! Lad masken sidde i minimum 5 minutter, men sov også gerne med den om natten og vågn op til ekstra glansfuldt og blødt hår.

Det kan være en dyr fornøjelse at købe de lækre produkter hos din frisør, hvorfor vi tilbyder et stort udvalg af de populære, high-end Redken All Soft hårprodukter til en rigtig god, overkommelig pris – ofte sparer du helt op til 50 %. Og det er virkelig alle pengene værd at investere lidt ekstra penge, da det kvaliteten er i top. Redken er et godt, velanset brand, som har fået mange priser for All Soft hårserien, og det er værd at give flere penge for noget, du skal bruge hver dag, og som er super effektivt.

Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis, hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.