Redken 1 liter

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Køb Redken 1 liter Shampoo / Conditioner til fast lav pris

Køb de populære Redken Shampoo og Balsam i salon størrelser og få stor rabat. Redken 1000ml findes i serierne All Soft, Extreme, Body Full, Diamond og Color Extend. På Hairoulet.dk er vores mission at tilbyde aller bedste hårprodukter der findes, til rigtig gode priser, hvor alle kan være med. Køber man Redkens 1000 ml bøtter får man i forvejen en fin besparelse, idét man foretager et storkøb, men her hos Hairoutlet.dk er der endnu flere penge at sparre, da vi har over 50 % rabat på de, i forvejen billige, store bøtter fra Redken.

Vi har specialudvalgt de Redken 1 liter produkter, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 56 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. Du kan vælge mellem mange af de populære serier, i 1 liter størrelser, både Redken All Soft, som giver nyt liv til det livløse hår, ved at forvandle håret og give blødhed. Redken Diamond Oil, som plejer, styrker og giver unik glans og vitalitet til håret. Redken Extreme, som styrker skadet og ødelagt hår. Redken Curvaceous, som giver ekstra pleje til krøllet hår. Redken Color Extend Magnetics, som giver de bedste vilkår til farvet hår. Og Redken Body Full, som booster volumen i det fine hår og som en gang for alle gør op med fladt hår.

Redken blev grundlagt i USA i 1960, efter inspiration fra en amerikansk skuespiller og er i dag én af de mest anerkendte brands for frisørprodukter og forhandles i mere end 50 lande verden over. Redken blev i 1993 opkøbt af Loreal giganten og hovedkontoret ligger på 5th Avenue i New York. Vi fører alle de populære serier fra Redken her hos Hairoutlet.dk, til rigtig gode priser. Klik dig rundt på siden og se mere, du kan evt. starte op øverst på siden, ved at vælge Redken under fanebladet ”mærker a-z”.