Paul Mitchell Super Strong

Paul Mitchell Super Strong Med Stor Rabat

Paul Mitchell Strength Super Strong serien der redder ødelagt og livløst hår. Serien regenerer hårets mange lag og giver det styrke indefra og ud. Strength tilfører håret glans og vitalitet og genskbaer håret op til 50% af hårets styrke. Hos HairOutlet tilbyder vi Strengt serien til meget nedsatte priser. Serien er altså perfekt til dig med skadet, ødelagt eller slidt hår, som ønsker at opbygge hårets styrke igen. Du vil efter få gange brug opleve mærkbare resultater.

 

Paul Mitchell Strength Super Strong

Vi har specialudvalgt de bedste produkter fra Paul Mitchell Strength Super Strong seiren, som vi alle sælger til rigtig gode priser, vi tør næsten godt garantere at du ikke finder produkterne billigere andre steder i Danmark. Du sparer over 40%. Vi leverer direkte til døren og giver gratis fragt hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster fragten kun 29 kr. Bestiller du i dag, har du som regel din pakke imorgen eller i overmorgen - det tager typisk kun 1-2 hverdage før din pakke når frem.

Paul Mitchell går aldrig på kompromis med kvaliteten men har også et specifikt fokus på bæredygtighed, social ansvarlighed og CO2 neutrale hårprodukter, samt at opretholde en miljøvenlig linje. Hårprodukter fra Paul Mitchell bliver ikke testet på dyr og produktemballagen er enkelt og genbrugelig. Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtigste, vores natur. Paul Mitchell tilbyder en lang række luksus hårprodukter og serier til alle hårtyper - du kan se de mange forskellige serier og læse mere, ved at klikke rundt på siden. Hos HairOutlet tilbyder vi fast lave priser på populære hårprodukter - desuden har vi løbende kampagner på de mest eftertragtede produkter, så du kan med stor fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan følge vores kampagner.