Paul Mitchell Original

Paul Mitchell Original med op til 49% Rabat

Paul Mitchell Original serien fugter, plejer og beskytter dit hår, ved hjælp af unikke formler, der er gennemtestet og gennemarbejdet på laboratoriet. Serien giver desuden håret volume og afhjælper tør hovedbund. Produkterne fra Paul Mitchell Original serien kan virkelig gøre en forskel for håret og fra HairOutlet kan vi varmt anbefale alle produkterne i den skønne serie.

Når du handler hos HairOutlet er du sikret en nem, hurtig og sikker handel, for ikke at forglemme enorme besparelser, på de lækreste og mest populære hårprodukter på markedet. Vores mission er at tilbyde alle de bedste hårprodukter til så lave priser som muligt, sådan at alle kan være med. Leveringen er gratis hvis du køber for over 499 kr. og køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Paul Mitchell hårprodukter blev i 1989 lanceret i Skandinavien, og er én af hurtigst voksende firmaer indenfor hårprodukter - der er i dag ikke mindre end 90.000 frisørsaloner der forhandler Paul Mitchell - og det er bare i USA. Produkterne er også på det danske marked blevet mere og mere populære, i takt med at forbrugernes kendskab til hårprodukterne og Paul Mitchell´s historie, filosofi og social ansvarlighed er vokset. Paul Mitchell går aldrig på kompromis med kvaliteten men har også et specifikt fokus på bæredygtighed, social ansvarlighed og CO2 neutrale hårprodukter, samt opretholde en miljøvenlig linje. Hårprodukter fra Paul Mitchell bliver ikke testet på dyr og produktemballagen er enkelt og genbrugelig. Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtigste, vores natur.