Ring til os på 42 15 20 00

Levering 1-2 hverdage | Fri fragt over 499 DKK | Personlig kundeservice |

Paul Mitchell Neon

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Paul Mitchell Neon

Paul Mitchell Neon er en spændende serie, som beskytter håret, blødgører, kontrollerer og tilfører håret en masse fugt og næring. Seriens unikke formler og ingredienser som f.x. sukker, sikrer at det er slut med dårlige hårdage og med Neon hårprodukter er du sikret smukt og velplejet hår. 

Neon-serien er udgivet som et led i Paul Mitchells #Stickittobullying kampagne. De vil gøre op med mobning og tror på at kvinder kan ændre verden, og opmuntrer dem til at fortælle om deres historier med mobning og derudover sprede glæde. 

HairOutlet tilbyder følgende hårprodukter fra Neon serien, alle med nedsatte priser, du sparer helt op til 40%. Når du handler hos HairOutlet er du, udover enorme besparelser på de lækreste og mest populære hårprodukter, sikret en nem, sikker og hurtig handel. Vi sender dine varer så hurtigt som muligt og som regel har du dine produkter allerede én eller to hverdage efter du bestilte dem. Fragten er gratis, hvis du køber for over 499 kr. og køber du for mindre, koster den kun 29 kr. 

Paul Mitchell hårprodukter blev i 1989 lanceret i Skandinavien, og er én af hurtigst voksende firmaer indenfor hårprodukter - der er i dag ikke mindre end 90.000 frisørsaloner der forhandler Paul Mitchell - og det er bare i USA. Produkterne er også på det danske marked blevet mere og mere populære, i takt med at forbrugernes kendskab til hårprodukterne og Paul Mitchell´s historie, filosofi og social ansvarlighed er vokset. Paul Mitchell går aldrig på kompromis med kvaliteten men har også et specifikt fokus på bæredygtighed, social ansvarlighed og CO2 neutrale hårprodukter, samt opretholde en miljøvenlig linje. Hårprodukter fra Paul Mitchell bliver ikke testet på dyr og produktemballagen er enkelt og genbrugelig. Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtigste, vores natur.