Paul Mitchell Moisture

Spar over 50% på Paul Mitchell Moisture Serieb

Moisture serien der genopbygger dit hår optimal - tilføjer masser af fugt - giver flot glans og nyt liv til træt og mat hår. Gør håret nemmere at frisere. Paul Mitchell Moisture er en populær serie, som er speciel udviklet til tørt og livløst hår. Håret bliver plejet og tilført fugtighed og blødhed og passer perfekt til hår der har brugt for ekstra pleje og opmærksomhed. Transformer dit hår fra at være tørt, kedeligt og livsløst, til at blive sundt, velplejet og smukt.

Vi har specialudvalgt de bedste produkter fra Paul Mitchell Moisture serien, som vi alle sælger til rigtig gode priser, vi tør næsten godt garantere at du ikke finder produkterne billigere andre steder i Danmark. Du sparer over 50%. Vi leverer direkte til døren og giver gratis fragt hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster fragten kun 29 kr. Bestiller du i dag, har du som regel din pakke i morgen eller i overmorgen - det tager typisk kun 1-2 hverdage før din pakke når frem.

Paul Mitchell hårprodukter blev i 1989 lanceret i Skandinavien, og er én af hurtigst voksende firmaer indenfor hårprodukter - der er i dag ikke mindre end 90.000 frisørsaloner der forhandler Paul Mitchell - og det er bare i USA. Produkterne er også på det danske marked blevet mere og mere populære, i takt med at forbrugernes kendskab til hårprodukterne og Paul Mitchell´s historie, filosofi og social ansvarlighed er vokset. Paul Mitchell går aldrig på kompromis med kvaliteten men har også et specifikt fokus på bæredygtighed, social ansvarlighed og CO2 neutrale hårprodukter, samt opretholde en miljøvenlig linje. Hårprodukter fra Paul Mitchell bliver ikke testet på dyr og produktemballagen er enkelt og genbrugelig. Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtigste, vores natur.