Paul Mitchell Marula Oil

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Paul Mitchell Marula Oil

Paul Mitchell Marula Oil er en ny og spændende serien, som beskytter håret, blødgører, kontrollerer og tilfører håret en masse fugt og næring. Seriens multitaskende olier tilfører dit hår 80% mere glans og reducerer splittede spidser med 80%.

Marula olien kommer fra sydøst Afrika, hvor olien i mange år har været brugt som et skønhedsremedie. Olien bliver udvundet af kvinder, som får en ordentlig løn. Derved hjælper Paul Mitchels Marula Oil serien ikke blot dit hår, men tusinde af kvinder og familier i Afrika. 

HairOutlet tilbyder de skønne hårprodukter fra Marula Oil serien, vi bestræber os på at kunne tilbyde dig særdeles konkurrencedygtige priser. Når du handler hos HairOutlet er du, udover enorme besparelser på de lækreste og mest populære hårprodukter, sikret en nem, sikker og hurtig handel. Vi sender dine varer så hurtigt som muligt og som regel har du dine produkter allerede én eller to hverdage efter du bestilte dem. Fragten er gratis, hvis du køber for over 499 kr. og køber du for mindre, koster den kun 29 kr. 

Paul Mitchell hårprodukter blev i 1989 lanceret i Skandinavien, og er én af hurtigst voksende firmaer indenfor hårprodukter - der er i dag ikke mindre end 90.000 frisørsaloner der forhandler Paul Mitchell - og det er bare i USA. Produkterne er også på det danske marked blevet mere og mere populære, i takt med at forbrugernes kendskab til hårprodukterne og Paul Mitchell´s historie, filosofi og social ansvarlighed er vokset. Paul Mitchell går aldrig på kompromis med kvaliteten men har også et specifikt fokus på bæredygtighed, social ansvarlighed og CO2 neutrale hårprodukter, samt opretholde en miljøvenlig linje. Hårprodukter fra Paul Mitchell bliver ikke testet på dyr og produktemballagen er enkelt og genbrugelig.

Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtigste, vores natur.