Paul Mitchell Forever Blonde

Paul Mitchell Forever Blonde med op til 40% rabat

Paul Mitchell Forever Blonde - ny serie fra Paul Mitchell der er udviklet specielt til blond, gråt eller hvidt hår. En helt ny unik serie specielt designet til blondiner. Produkterne er med masser af proteiner, som sikrer en helt fantastisk glans og som sørger for at dit lyse hår for de absolut mest optimale vilkår. Elsker du dit hår og vil du beskytte, passe  og pleje det, så godt som det overhovedet er muligt, er Paul Mitchell Forever Blonde serien lige noget for dig. Hos HairOutlet kan vi kraftigt anbefale de lækre produkter i serien.

Vi har nøje udvalgt de lækreste og skønneste produkter fra Forever Blonde serien fra Paul Mitchell. Vi sælger produkterne til absolut lavpris, til en pris hvor alle kan være med, så alle kan passe og pleje deres hår, så godt som det er muligt. Når du handler hos HairOutlet.dk er du altid sikret en sikker, billig, hurtig og nem handel. Vi sender din pakke sikkert, og som regel har du den allerede dagen efter du har bestilt. - Leveringstiden er 1-2 hverdage. Fragten er gratis. hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Paul Mitchell går aldrig på kompromis med kvaliteten men har også et specifikt fokus på bæredygtighed, social ansvarlighed og CO2 neutrale hårprodukter, samt at opretholde en miljøvenlig linje. Hårprodukter fra Paul Mitchell bliver ikke testet på dyr og produktemballagen er enkelt og genbrugelig. Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtigste, vores natur. Paul Mitchell tilbyder en lang række luksus hårprodukter og serier til alle hårtyper - du kan se de mange forskellige serier og læse mere, ved at klikke rundt på siden. Hos HairOutlet tilbyder vi fast lave priser på populære hårprodukter - desuden har vi løbende kampagner på de mest eftertragtede produkter, så du kan med stor fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan følge vores kampagner.