Paul Mitchell Curls

Paul Mitchell Curls til Absolut Lavpris

Paul Mitchell Curls - spændende  serie der er designet til krøllet hår naturligt eller permanentet. Paul Mitchell Curls eliminerer krus, fremhæver helt unikke smukke krøller, uden at skulle gøre en del af arbejdet! Gør hverdagen mindre stressende uden at skulle kæmpe med uregerlige, uhåndterlig hår, fordi vi alle ved, hvor meget af en udfordring vores krøller kan være. Serien er baseret på naturlige ingredienser og uden sulfater. "Dette er sådan en spændende tid for Paul Mitchell! Vi indfører et sådant innovativt krølle produkt, der vil gøre, at vores gæster føler sig trygge og omfavne deres Gud givet krøller!" har virksomheden selv udtalt. HairOutlet er stolte af at være én af de første som introducerer denne serie i Danmark!

Vi har specialudvalgt de bedste produkter fra Paul Mitchell Curls serien, som vi alle sælger til rigtig gode priser, vi tør næsten godt garantere at du ikke finder produkterne billigere andre steder i Danmark. Du sparer over 30%. Vi leverer direkte til døren og giver gratis fragt hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster fragten kun 29 kr. Bestiller du i dag, har du som regel din pakke imorgen eller i overmorgen - det tager typisk kun 1-2 hverdage før din pakke når frem.

Paul Mitchell hårprodukter blev i 1989 lanceret i Skandinavien, og er én af hurtigst voksende firmaer indenfor hårprodukter - der er i dag ikke mindre end 90.000 frisørsaloner der forhandler Paul Mitchell - og det er bare i USA. Produkterne er også på det danske marked blevet mere og mere populære, i takt med at forbrugernes kendskab til hårprodukterne og Paul Mitchell´s historie, filosofi og social ansvarlighed er vokset. Paul Mitchell hårplejeprodukter er særdeles luksuriøse og særdeles anerkendte, både hos forbrugerne og i frisørsaloner.