Ring til os på 42 15 20 00

Vi bytter julegaver indtil 11. januar

Paul Mitchell Clarifying

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Paul Mitchell Clarifying til Lavpris - Spar 30%

CLARIFYING serien der nulstiller, rengør og dybderenser. Specielt velegnet til fedtet hovedbund og fjerner rester fra klor, salte, medicin og produkt rester. I serien finder du Shampoo Two og Shampoo Three. Clarifying kan med fordel anvendes en gang ugentlig eller hver anden, som supplement til de andre serier. Du kan altså bruge din yndlings serie fra Paul Mitchell, hvad enten det er Forever Blonde, Curls, eller en helt tredje, også supplerer du bare med Clarifying, én gang om ugen ca.

Vi har specialudvalgt de bedste produkter fra Paul Mitchell Calrifying serien, som vi alle sælger til rigtig gode priser, vi tør næsten godt garantere at du ikke finder produkterne billigere andre steder i Danmark. Du sparer over 30%. Vi leverer direkte til døren og giver gratis fragt hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster fragten kun 29 kr. Bestiller du i dag, har du som regel din pakke imorgen eller i overmorgen - det tager typisk kun 1-2 hverdage før din pakke når frem.

Paul Mitchell går aldrig på kompromis med kvaliteten men har også et specifikt fokus på bæredygtighed, social ansvarlighed og CO2 neutrale hårprodukter, samt at opretholde en miljøvenlig linje. Hårprodukter fra Paul Mitchell bliver ikke testet på dyr og produktemballagen er enkelt og genbrugelig. Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtigste, vores natur. Paul Mitchell tilbyder en lang række luksus hårprodukter og serier til alle hårtyper - du kan se de mange forskellige serier og læse mere, ved at klikke rundt på siden. Hos HairOutlet tilbyder vi fast lave priser på populære hårprodukter - desuden har vi løbende kampagner på de mest eftertragtede produkter, så du kan med stor fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan følge vores kampagner.