Orofluido

1 vare

pr. side
Faldende orden

1 vare

pr. side
Faldende orden

Orofluido hårkur - revolutionerede olier fra Orienten

Orofluido - revolutionerede olier fra Orienten. Vi har specialudvalgt det skønneste udvalg af de populære produkter fra Orofluido, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 50 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. HairOutlet har indkøbt et stort parti, som sælges til helt ekseptionelle lave priser.

Sæsonens mest hotte "musthave" hårplejeserie fra Orofluido. Naturlige olier fra Orienten giver håret ultimativ glans og pleje. Orofluido har udviklet en helt speciel blanding af de fineste naturlige olier fra Orienten. Resultatet er en skønhedseliksir til alle hårtyper, som indhyller dit hår i den reneste luksus. Oliernes helt specielle egenskaber styrker håret og efterlader det samtidigt glansfuldt og silkeblødt. Olierne absorberes hurtigt i håret uden at fedte eller tynge. 

Orofluido oliens tre grundsten i skønhedspyramiden:

Arganolie: Marokkos "flydende guld”. Arganolien er udvundet af de små orange frugter på argantræet og er rig på vitamin E og vigtige fedtsyrer. Kompositionen af olien gør den ideel til at styrke håret, og efterlader det samtidig blankt og blødt som var det den reneste silke. 

Cyperusolie:  Er en velkendt olie, som i årtusinder har været anvendt til traditionel skønhedspleje blandt egyptiske kvinder. Cyperusolie fremdyrkes ved koldpresning af plantens tørrede rødder. Den indeholder en høj andel af umættede fedtsyrer og tocopherol (fedtopløseligt vitamin), som giver naturlig beskyttelse mod frie radikaler. Den tilfører volumen og gør håret blødt og mere medgørligt. 

Linolie:  Stammer fra Middelhavskysten, takket være oliens markante indhold af umættede fedtsyrer, lukker og blødgører den hårets skællag, så håret synes mere glat og ensartet. Resultatet er, at hårstråene samles og reflekterer lyset optimalt, hvilket giver håret en unik og spektakulær glans. 

Læs mere om mærket her.