Nashi Argan

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Skønne Nashi Argan produkter 

Vi har specialudvalgt det bedste udvalg af de populære produkter fra Nashi Argan, både shampoo, conditioner, hårspray, olie og saltvandsspray som vi sælger til nedsatte priser. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. 

Nashi Argan er professionel hårpleje med et højt indhold af 100% certificeret økologisk argan olie. Argan olien er sædeles eksklusiv og også kaldet naturens guld. Argan olien er sjælden på grund af den lange og besværlige fremstillingsproces. Argantræet vokser i Marokko, som er det eneste sted i verden hvor olien udvindes. Ægte arganolie er den olie der fremkommer ved presning af argan kerner, der kommer fra argantræets nød.

Argan olie er luksus pleje og er meget eftertragtet, det skyldes at indholdet af E vitamin er 5 gange højere end i andre olier. Argan olie har desuden et højt indhold af essentielle fedsyrer. E vitaminer er særdeles gode for håret og har en helt unik reparerende og blødgørende virkning på skadet hår. Nashi Argan hårprodukter passer til alle hårtyper, også til fedtet hår, da olien absorberes hurtigt og effektivt uden at håret bliver fedtet. 

Nashi Argan olien reparerer, fugter og giver smuk glans og selv livløst hår, forvandles hurtigt til smuk velskabt hår. Nashi Argan olie giver håret øjeblikkelig langvarig blødhed, fremmer elasticitet og ud filtrer håret. Desuden halverer den føntørringstiden og er  varmebeskyttende, så varmeskader fra føn- og glattejern undgås. Alle hårprodukterne er helt fri for parabener og SLS og selv emballagen er "grøn" og fremstillet med minimum belastning for miljøet, i en CO2-neutral virksomhed.  Nashi Argan er et bæredygtigt FairTrade mærke, som kun bruger certificeret økologisk Argan olie, i deres skønne produkter. HairOutlet kan bestemt anbefale Nashi Argan hårprodukter - en serie der gør en forskel.