NAK hårpleje

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

NAK Shampoo og Conditioner til alle hårtyper - giver et fantastisk resultat takket være de helt unikke ingredienser. Hvis du ønsker smukt og velplejet hård, så er NAK shampoo eller conditioner for dig. Vi fører mange forskellige former for NAK hårpleje. Så vi er sikker på at, uanset om du ønsker at prøve leave in conditioner, dry shampoo, eller blot en normal shampoo eller conditioner, så kan du finde den her. NAK hårpleje er kendt for sin høje kvalitet og fantastiske resultater. Hos HairOutlet har vi mange års erfaring inden for frisørbranchen. Vi kan derfor med sikkerhed anbefale NAK hårpleje til dig som ønsker smukt og velplejet hår.

Hvad er leave in conditioner og dry shampoo?

Leave in conditioner hjælper dig til et blødere og mere fleksibelt hår. Derudover beskyttes håret imod miljømæssige faktorer og tilfører håret fugt og pleje.

NAKs  leave in conditioner indeholder ingredienser der gør håret blødt og derfor meget nemmere at rede ud, skulle det være filtret. Ved at benytte en leave in conditioner bliver det nemmere at style håret og opnå lige netop det look du ønsker. Sol, vind og andre faktorer kan udtørre håret og give det et falmet look. NAKs Leave in conditioner hjælper med at fugte håret og forhindre at det udtørrer. Fordi NAK primært benytter helt naturlige produkter, så kan deres leave in conditioner sidde i håret indtil næste vask, i modsætning til en normal conditioner som skal vaskes ud umiddelbart lidt efter.

Ønsker du derimod at få renset håret, men har ikke tid, eller lyst? Så kan dry shampoo give dig en nemmere hverdag. Dry shampoo hjælper dig til at fjerne fedtet hår og pleje hovedbundenden. På den måde sikres du et renset og plejet hår imellem hårvask. Dry shampoo tilfører dit hår ekstra volumen og fylde uden brug af vand. Dry shampoo giver dig altså en nem og hurtig måde hvorpå du kan tilføre dit hår et friskt pust imellem hårvask.