Ring til os på 42 15 20 00

Levering 1-2 hverdage | Fri fragt over 499 DKK | Personlig kundeservice

My.Organics

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

My.Organics

My.Organics er eksklusive hårprodukter der indeholder certificerede ingredienser, der er dyrket ved hjælp af økologiske og biodynamiske landbrugsteknikker. My.Organics benytter bæredygtige produktionskæder fra landmanden til kunden.

Alle produkter indeholder høje koncentrationer af rene æteriske olier, udtrukket fra planter og blomster ved brug af gamle, traditionelle høst teknikker ved brug af traditionelle, gamle høst teknikker, for at opnå et produkt, der er fremstillet af 100% naturlige ingredienser.

My.Organics er fyldt af Natur
En række eksklusive hårprodukter  med afbalancerede formler baseret på de fineste plante ekstrakter. En enkel måde at tage dig af dig selv gennem små dagligdags handlinger. Et koncept udviklet efter forskellige kriterier, rettet mod at løse alle mulige specifikke ubalancer og problemer. Hvert præparat er formuleret i overensstemmelse med principperne om naturen, og indeholder æteriske olier med gavnlige egenskaber. Rene essenser til at rense, genoplive og fugte huden og håret, udelukkende ved brug af helende botaniske produkter med nøje udvalgte egenskaber. MY.ORGANICS er resultatet af avanceret forskning og innovative videnskabelige teknologier. Hvert enkelt produkt i området indeholder høje synergistiske koncentrationer af rene æteriske olier, udtrukket fra planter og blomster ved hjælp af traditionelle, gamle høst teknikker. De fantastiske helende egenskaber, dufte og farver, der kendetegner hver essens, bevares udelukkende ved brug af helt naturlige metoder, uden skadelige kemiske tilsætningsstoffer. I overensstemmelse med årstidernes skiften og vækst cyklus af planterne, kan MY.ORGANICS produkter variere i farve og duft. Resultatet er personlig velvære og harmoni, opnået med en ekstraordinær allieret: Naturen

My.Organics:
Hårprodukter er fremstillet med planteingredienser og 100 % naturlige æteriske olier. Aller produkter er fri for:

DEA
SLS (Sodiumlaureth sulfat)
Parabener (kemisk konserveringsmiddel)
Petrokemiske stoffer