Ring til os på 42 15 20 00

Matrix

11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side

Køb de lækre produkter fra Matrix Biolage med store besparelser her

Vi har specialudvalgt det bedste udvalg af de populære produkter fra Matrix Biolage, både shampoo, conditioner, hårmasker og hårspray, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 50 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. HairOutlet har indkøbt et stort parti, som sælges til helt ekseptionel lave priser.

Matrix er et kendt frisørmærke fra USA - danskerne har også taget rigtig godt imod Matrix, det skyldes især de professionelle hårprodukter, der giver helt unikke resultater.  Matrix er en del af Lóreal koncernen og forhandles i mere end 280.000 frisørsaloner verden over. Forestil dig natur og teknologi i perfekt hamoni, så har du Matrix Biolage. Hårprodukterne indeholder ceramider, proteiner og botaniske ingredienser, tilsammen giver det perfekt hårpleje, med et fantastisk flot resultat.

Det skriver Matrix Biolage selv om deres produkter: ”Biolage har fundet den hemmelige kode i naturen og har udvidet vores brand til det næste niveau, indenfor hårpleje. For første gang introducerer vi BIOMATCH , en videnskabelig innovation til at designe overlegen hårpleje der løser et hvert hårproblem. Brug af naturen og videnskaben og videnskaben i naturen er udgangspunktet for Matrix Biolage produkterne.”