Ring til os på 42 15 20 00

Vi bytter julegaver indtil 11. januar

Mythic Oil

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Mythic Oil fra Loreal Professional til Lavpris - Spar Over 40%

L'Oreal Mythic Oil blev lanceret i 2011 og blev hurtigt et kæmpe hit i hele verden. Serien er udviklet til det tørre og medtagede hår, samt hår der med alderen har mistet sin smidighed og har brug for kærlig pleje, til at blive sundt og dejlgt igen. Serien indeholder 4 naturlige og utrolig velduftende olier, der sammen med de andre ingredienser giver smidighed, blødhed og glansfuldt hår. Mythic Oil er en prisbelønnet serie, der siden 2011 har vundet mange priser og awards og det skyldes især de fantastiske egenskaber produkterne giver, ligesom håret efterlades smukt, blødt, velplejet og glansfuldt. De forskellige olier kan bruges af alle og passer til alle hårtyper og kan helt klart anbefales til alle der ønsker at gøre noget ekstra godt for deres hår og som ønsker at se synlige resultater, allerede efter få dages brug.

Vi har udvalgt det bedste af det bedste fra L'Oreal serien og tilbyder dig alle produkterne til absolut lavpris, hvor der ikke er mange andre butikker der kan være med. Når du handler Mythic Oil serien fra L'Oreal Professional hos HairOutlet kan du spare op til over 40%. Du får gratis fragt når du køber for over 499 kroner, køber du for mindre koster fragten kun 29 kroner. Vi sender dine produkter hurtigt og tit har du dem allerede dagen efter du har bestilt - normalt leveres de indenfor 1-2 hverdage.

L’Oreal blev grundlagt i 1909 i Frankrig af Eugene Schueller og er i dag verdens største producent af kosmetik med over 75.000 ansatte på verdensplan. Virksomheden har over 50 brands under sig, blandt andet Redken, YSL, Biotherm og Lancome og langt over 1000 forskellige produkter.