Loreal Tecni.Art

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Stort Udvalg af Loreal Tehcni.Art med op til 60% Rabat

L´Oréal Techni.Art - styling udviklet til modebranchen og naturligvis Loreal Professionnel høje kvalitetskrav. L'Oréal Tecni.Art produkterne er udviklet til modebranchen for at opfylde de skrappe krav om fleksibiltet og følelsen af lethed i håret. Køb dine Loreal stylingsprodukter hos HairOutlet, med stor rabat. Tecni. art serien skåner håret og er dejlige produkter, der er utrolig lette at arbejede med og giver flotte frisurer, der holder hele dagen og som er fleksible at arbejde med.

Hos HairOutlet.dk har vi mange års erfaring med salg af de bedste frisør-hårprodukter og har udvalgt det bedste af det bedste fra Loreals Techni.Art serie. Vi sælger de skønne og lækre produkter til absolut lavpris, med store besparelser, så alle kan være med og alle kan få den bedste pleje til sit hår. Leveringen er hurtig og der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage fra du har bestilt dine produkter, til de bliver leveret til din dør. Leveringen er helt gratis, hvis du køber for mere end 499 kr. Køber du for mindre koster den kun 29 kr. Når du handler hos HairOutlet.dk er du sikret en billig, hurtig, nem og sikker handel.

L’Oreal blev grundlagt i 1909 i Frankrig af Eugene Schueller og er i dag verdens største producent af kosmetik med over 75.000 ansatte på verdensplan. Virksomheden har over 50 brands under sig, blandt andet Redken, YSL, Biotherm og Lancome og langt over 1000 forskellige produkter. L’Oreal har en helt unik vision for skønhed, som er støttet op af mere end 35 ambassadører, hvor kæmpe stjernerne Eva Longoria, Beyonce Knowles, Jane Fonda og Jennifer Lopez blandt andet er nogle af dem. L’Oreal har en enorm række af forskellige serier, hvor der også virkelig er forskel på kvaliteten. Nogle serier sælges i supermarkeder og nogle serier sælges til professionelle.