Ring til os på 42 15 20 00

Loreal Shine Blonde

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

L'Oreal Shine Blonde med Kæmpe Rabatter - Spar over 40%

Loreal Shine Blonde serien er udviklet til at fremme den blonde hårfarve. Shine blonde teknoligien neutraliserer uønskede gule pigmenter og beskytter og plejer alle typer blondt hår. Fremmer hårfarven og giver smuk glans. Med shine blonde får du klare blonde toner, ultra glansfuldt hår og blødhed. Når man får farvet sit hår blond er det vigtigt at man ikke bare bruger en almindelig shampoo, så man er sikker på at man ikke får de gule skær i håret. Bruger man produkterne fra Shine Blonde serien fra starten af, er man sikret bedst mulig pleje af sit blonde hår og slipper for gule nuancer og toner. Vi anbefaler at man bliver ved med at bruge produkterne fra serien imens man får farvet håret blond.

Vi har udvalgt de mest effektive og mest populære produkter fra L'Oreal Shine Blonde serien, som vi sælger til ekstrem billige priser. Du sparer over 40% - der er ikke mange andre butikker og webshops der tilbyder samme rabat på denne Loreal serie, hvis der overhovedet er nogle. Fragten er gratis hvis du køber for mere end 499 kr., og køber du for mindre koster den kun 29 kr. Vi leverer dine produkter lige til din hoveddør med GLS og der går normlalt ikke mere end 1-2 hverdage.

L’Oreal blev grundlagt i 1909 i Frankrig af Eugene Schueller og er i dag verdens største producent af kosmetik med over 75.000 ansatte på verdensplan. Virksomheden har over 50 brands under sig, blandt andet Redken, YSL, Biotherm og Lancome og langt over 1000 forskellige produkter. L’Oreal har en helt unik vision for skønhed, som er støttet op af mere end 35 ambassadører, hvor kæmpe stjernerne Eva Longoria, Beyonce Knowles, Jane Fonda og Jennifer Lopez blandt andet er nogle af dem.