Ring til os på 42 15 20 00

Levering 1-2 hverdage | Fri fragt over 499 DKK | Personlig kundeservice |

Loreal Scalp

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

L'Oreal Scalp Serien til Absolut Lavpris

Loreal Scalp serien genskaber balancen i irriteret og kløende hovedbund. Produkterne i serien fjerner effektivt skæl og beroliger følsom hovedbund. Scalp serien gør håret blødt og glansfuldt og giver en forfrisket og beskyttet hovedbund. I serien er der både shampoo og balsam, som både passer til farvet og ikke farvet hår, til tørt og ikke tørt hår. Fælles for alle produkterne er dog at de renser skånsomt og giver lindring til irriteret hovedbund og opretter balancen i hovedbunden. Der findes også anti-skæl shampoo og conditoner i serien. Generelt er serien rar og skånsom og virkelig god til dig med irriteret og/eller kløende hovedbund.

Hos HairOutlet.dk har vi nøje udvalgt de bedste og mest populære produkter fra L'Oreal Scalp Serien, som vi sælger til rigtig gode priser - så gode priser at der ikke er særlig mange andre butikker der kan være med. Alle produkterne leveres direkte til døren og typisk går der ikke mere end 1-2 hverdage, fra du har bestilt dine varer, til du modtager pakken ved din hoveddør. Vi sender med GLS og tager kun 29 kr for fragten. Køber du for mere end 499 kr. er fragten dog helt gratis.

L’Oreal er verdens største firma indenfor skønhed/beauty og har afdelinger og hele verden og næsten 100.000 ansatte. De er bare blandt de bedste i verdenen,  til det de gør. De har en helt unik vision for skønhed, som er støttet op af mere end 35 ambassadører, hvor kæmpe stjernerne Eva Longoria, Beyonce Knowles, Jane Fonda og Jennifer Lopez blandt andet er nogle af dem. L’Oreal har en enorm række af forskellige serier, hvor der også virkelig er forskel på kvaliteten.