Ring til os på 42 15 20 00

Kevin Murphy Styling

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Rabat på de Populære Kevin Murphy Stylingsprodukter

Kevin Murphy stylingsprodukter er udviklet i Australien - den verdenskendte modeskaber og stylist, der har arbejdet sammen med verdens smukkeste og kendte mennesker. Yderligere har Kevin Murpy arbejdet sammen med verdens bedste fotografer og modemagasiner som Vogue, In Style, Mademoiselle, The Face for blot at nævnte nogle få. Kevin Murphy har 25 års erfaring i branchen. Med Stylingsprodukterne fra brandet får du mulighed for at skabe en helt unik frisure og personlig stil. Hvad enten du er til den ene eller den anden stil vil stylingsprodukterne hjælpe dig med at skabe lige præcis den stil du drømmer om.

Alle Kevin Murphy hårprodukter er fri for sulfater og parabener.

Kevin Murphy hårprodukter stammer fra Australien og er skabt af den kendte modeskaber og professionelle stylist, ved samme navn, der har arbejdet med f.x. Kylie Minogue og Beyonce, Vogue, In Style, Mademoiselle og The Face og er førende stylist, både på catwalken, når det handler og film og når det handler om tv-reklamer og meget mere. Kevin Murphy har udviklet særdeles unikke hårprodukter, der kendetegnes ved det bedste fra moden, kombineret med det bedste indhold  fra naturen - produkterne indeholder økologiske ingredienser, æteriske olier, samt aromaterapi.

Når du handler hos HairOutlet.dk er du sikret de bedste og mest populære hårprodukter til utrolig billige priser. Vores mission er at tilbyde de bedste frisør-hårprodukter, til en pris hvor alle kan være med. På Kevin Murphy stylingsprodukterne sparer du mange penge. Du får gratis levering ved køb for over 499 kr., ellers koster den kun 29 kr. Vi leverer lige til døren og du har som regel din pakke indenfor 1-2 hverdage.