Ring til os på 42 15 20 00

Kevin Murphy Hårpleje

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Kevin Murphy Shampoo, Conditioner og Hårkur til Lavpris

Kevin Murphy shampoo, conditioner og hårkure, indeholder kun de bedste naturlige ingredienser, der giver et perfekt look og naturlig duft. Alle produkter fra Kevin Murphy er parabenefri og sulfatfri. Produkterne fremstilles i vidt muligt omfang af vedvarende og bæredygtig ressourcer, herunder rene essentilelle olier, økologiske ingredienser, planteudtræk og naturlige antioxidanter. Kevin Murphy tilbyder den mest effektive produktserie til pleje af dit hår - produkterne trænger ned i hovedbunden og virker der hvor håret bliver til.

Alle Kevin Murphy hårprodukter er fri for sulfater og parabener.

Kevin Murphy hårprodukter stammer fra Australien og er skabt af den kendte modeskaber og professionelle stylist, ved samme navn, der har arbejdet med f.x. Kylie Minogue og Beyonce, Vogue, In Style, Mademoiselle og The Face og er førende stylist, både på catwalken, når det handler og film og når det handler om tv-reklamer og meget mere. Kevin Murphy har udviklet særdeles unikke hårprodukter, der kendetegnes ved det bedste fra moden, kombineret med det bedste indhold  fra naturen - produkterne indeholder økologiske ingredienser, æteriske olier, samt aromaterapi.

Når du handler hos HairOutlet.dk er du sikret de bedste og mest populære hårprodukter til utrolig billige priser. Vores mission er at tilbyde de bedste frisør-hårprodukter, til en pris hvor alle kan være med. På Kevin Murphy hårplejeprodukterne sparer du mange penge. Du får gratis levering ved køb for over 499 kr., ellers koster den kun 29 kr. Vi leverer lige til døren og du har som regel din pakke indenfor 1-2 hverdage.