Ring til os på 42 15 20 00

Levering 1-2 hverdage | Fri fragt over 499 DKK | Personlig kundeservice |

ID Hair Elements

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

ID Hair Elements

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt skiftende teknologisk verden, har vi ledt efter en løsning, der kan reparere, rekonstruere og give sundere og smukkere hår. Vi har fundet løsningen lige uden for vores egen dør: Nordisk bomuld. Denne naturlige bomuld, som vokser i Skandinavien, har en fantastisk egenskab til at levere vægtløs fugtighed og er samtidigt mildt rensende. Kombineret med rent, moderne skandinavisk design har vi skabt IdHAIR Elements.

 

Smukt hår i harmoni med naturen 

Med inspiration fra de danske kyster har vi bl.a. skabt et nordisk design med fokus på genbrugsplast fyldt med kvalitet og forkælelse til håret – hentet fra naturen og produceret med omtanke. Og så er plejeprodukterne i IdHAIR Elements Xclusive veganske. 

Selvom serien er baseret på vores nordiske arv, ser vi også rundt om i verden for, at finde de bedste ingredienser. Derfor anvendes en fusion af ingredienser fra hele verden i vores produkter.

Forskellen imellem det ordinære og det ekstraordinære i hårpleje består i lige dét ekstra, og vi tilbyder Elements uden parabener og allergene parfumer. Det er dét ekstra, vi leverer.