Ring til os på 42 15 20 00

Levering 1-2 hverdage | Fri fragt over 499 DKK | Personlig kundeservice

ID Hair

44 vare(r)

pr. side

44 vare(r)

pr. side

ID Hair - Stor Rabat på Shampoo, Conditioner og Styling

På denne side har vi nøje udvalgt et lækkert udvalg af de skønne hårprodukter fra det populære brand ID Hair. Vi fører både stylingsprodukter, conditioner og shampoo. Priserne er banket helt i bund og du sparer helt op til 47%. Når det kommer til levering går det hurtigt - vi sender din pakke 1-2 hverdage efter din bestilling. Bestiller du henover weekenden, kan du hente din pakke tirsdag. Leveringen er desuden helt gratis, hvis du shopper for 499 kr. eller mere. Ellers koster den kun 29 kr. 

ID Hair Elements serien 
I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt skiftende teknologisk verden, har vi ledt efter en løsning, der kan reparere, rekonstruere og give sundere og smukkere hår. Vi har fundet løsningen lige uden for vores egen dør: Nordisk bomuld. Denne naturlige bomuld, som vokser i Skandinavien, har en fantastisk egenskab til at levere vægtløs fugtighed og er samtidigt mildt rensende. Kombineret med rent, moderne skandinavisk design har vi skabt IdHAIR Elements.

 

PRESTYLINGCOMPLEX – er vores unikke blanding af nordisk bomuld, hvedeproteiner og UVA /B-filtre, som nærer og beskytter håret imod miljømæssig-, kemisk- og mekanisk beskadigelse. Serien gør det rigtige valg, til netop dit hår, nemt – inspireret af Jordens ædle metaller: 

SILVER – fleksibel bevægelse og fylde
GOLD – pålideligt hold og beskyttelse
TITANIUM – stærkt hold og luksuriøs pleje 

Forskellen imellem det ordinære og det ekstraordinære i hårpleje består i lige dét ekstra, og vi tilbyder Elements uden parabener og allergifremkaldende parfumer. Det er dét ekstra, vi leverer. 

ID Hair Mé
fantastiske stylings produkter i smuk indpakning, som pynter på enhver badeværelseshylde. Produkterne er udviklet i samarbejde med frisører og forbrugere. Alle produkter er nøje udvalgt, så vi sikrer at de kan løse alle opgaver. Så om du er til glans, hold, tekstur eller noget helt fjerde. Så er der noget til dig.

Serien hedder Mé, fordi det handler om dig. Vi omfavner og fejrer den skønhed alle har. Det er den der gør os unikke og fantastiske. Vi siger også: Vi skaber ikke skønhed, vi fremhæver den du allerede har!

Alle produkter er farvekodede, så de er nemme at genkende, så du kan huske hvilken er din favorit.

Grøn Salon
Alle produkter fra Id Hair er godkendt til Grøn Salon, som betyder at de er screenet for en række problematiske stoffer og uden parabener.