Ring til os på 42 15 20 00

ID Hair Elements

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side

ID Hair Elements

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt skiftende teknologisk verden, har vi ledt efter en løsning, der kan reparere, rekonstruere og give sundere og smukkere hår. Vi har fundet løsningen lige uden for vores egen dør: Nordisk bomuld. Denne naturlige bomuld, som vokser i Skandinavien, har en fantastisk egenskab til at levere vægtløs fugtighed og er samtidigt mildt rensende. Kombineret med rent, moderne skandinavisk design har vi skabt IdHAIR Elements.

PRESTYLINGCOMPLEX
– er vores unikke blanding af nordisk bomuld, hvedeproteiner og UVA /B-filtre, som nærer og beskytter håret imod miljømæssig-, kemisk- og mekanisk beskadigelse. Serien gør det rigtige valg, til netop dit hår, nemt – inspireret af Jordens ædle metaller:

SILVER – fleksibel bevægelse og fylde
GOLD – pålideligt hold og beskyttelse
TITANIUM – stærkt hold og luksuriøs pleje

Forskellen imellem det ordinære og det ekstraordinære i hårpleje består i lige dét ekstra, og vi tilbyder Elements uden parabener og allergifremkaldende parfumer. Det er dét ekstra, vi leverer.