Goldwell Styling

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Det bedste udvalg af Goldwell Styling til de bedste priser

Vi har specialudvalgt det bedste udvalg af de lækre produkter fra Goldwell Stylesign, både spraywax, hårcreme, hårspray og gelwax, som vi sælger til rigtig gode priser –. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Goldwell har lanceret Golldwell Stylesign. Hårprodukterne giver ekseptionel holdbarhed, en perfekt platform til at understrege din klipning. Den nye flexshine protect teknologi, nu med integreret beskyttelseskompleks og højere koncentration af eksklusive elastomer. All-round farvebeskyttelse og maksimal glans. Goldwell StyleSign er i attraktiv, praktisk og smart emballage og samtidig let at anvende, takket være den ergonomiske form og klare segmentering.

Goldwell StyleSign serien er underserie af Goldwell og består selv af en række underserier, nemlig:
Gloss, der beskytter hårfarven og får håret til at stråle og være glansfuldt. Texture, der giver håret spændende effekter og struktur og er især god til at skabe et unikt look. Volume, der giver fylde og volume til fint og tyndt hår. Natural, der giver en bevægelig og naturlig styling, som understøtter hårets stuktur. Straight, der hjælper kruset hår med at blive tæmmet, samtidig med at det udglatter. Og Curl, der giver kontrol over krøllerne og får håret til at se meget smukkere og sundere ud.

Goldwell blev stiftet i Darmstadt i Tyskland i 1948 af Hans-Erich Dotter og solgte i starten primært produkter til mindre frisører i landdistrikterne. Virksomheden blev dog hurtigt en stor succes og i dag er Goldwell en kæmpe international virksomhed, med produkter i mere end 50 lande og med en omsætning på over 5 milliarder kroner. Virksomheden blive styret fra hovedkontoret i København.