Ring til os på 42 15 20 00

Levering 1-2 hverdage | Fri fragt over 499 DKK | Personlig kundeservice |

GOLD

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

GOLD - Køb de eksklusive GOLD hårvoks billigst her

Vi har specialudvalgt det bedste udvalg af de populære produkter fra GOLD, både de populære vokse shampoo, tør shampoo, olie og hårspray,  conditioner, hårkur og hårcreme, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 40 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

GOLD er dansk kvalitet og Spansk kreativitet - udviklet af Victor Moreno og Marco Sharif. GOLD er en professionel hårpleje serie, der er udviklet af førende stylister i Skandinavien. Produkterne er miljøvenlige og inspireret af det bedste fra naturens dufte og farver.  De fleste af produkterne er udelukkende fremstillet af naturlige og bæredygtige ressourcer; rene æteriske olier, plante ekstrakter og naturlige antioxidanter. Hårprodukterne fra GOLD dækker ethvert behov til både mænd og kvinder og alle hårtyper, uanset længde og tykkelse. GOLD produkterne er kendetegnet ved høj kvalitet og ikke mindst helt unikt og smukt design.  Hårprodukterne er fri for parabener og kunstige farvestoffer. Den populære hårvoks kommer i 3 forskellige varianter, nemlig:

GOLD Fiber Wax. GOLD Fiber voks er en fibervoks, som giver et virkelig godt hold og samtidig dufter lækkert – af frugt

GOLD Earth Wax. Gold Earth voks er en lervoks, der giver utrolig stærkt, men samtidig også utrolig smidigt hold.

GOLD Shaper Wax. Gold Shaper voks giver, ligesom GOLD Earth, utrolig stærkt hold, men samtidig giver den også håret struktur.