Ring til os på 42 15 20 00

Essie Neglelak

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Essie neglelak på tilbud

Essie neglelak er markedets førende indenfor neglelak, og der er bestemt ikke uden grund  - Essie er overlegen i produktionen af højkvalitets neglelak, og vundet et utal af beauty awards. 

Essie startede i 1981 med deres første 12 neglelakker, blandt andet med farverne Blanc, Bordeaux og Baby's Breath som stadig er en del af sortimentet i dag. Siden gik det stødt opad med populariteten hvor de udvidede deres salg i 1983 til Japan samt Frankrig og England. I 1989 får Essie en royal anmodning da Dronning Elizabeth af England's frisør vil have tilsendt "Ballet Slippers" den eneste farve dronningen vil gå med. Først i 2012 udvider Essie til resten af Europa og vi får endelig mulighed for at købe Essie i de danske butikker. Det bliver med det samme et kæmpe hit og blev en af de mest populære neglelakker i Danmark. Essie er kendt for at være en go-to neglelak hos mange kendte når de er på den røde løber. Essie er blandt andet blevet spottet på Beyonce, Ariana Grande, Gwyneth Paltrow, Lady Gaga, Elizabeth Banks og mange andre.

Essie neglelakker er med unikke holdbarhed din garanti for et smukt og professionelt resultat. Essie neglelak er kendt for sin dækkeevne, den lynhurtige tørring og sin nemme påføring - med Essie er du sikret perfekt resultat hver gang!