Alterna Bamboo

1 vare

pr. side
Faldende orden

1 vare

pr. side
Faldende orden

Køb de lækre produkter fra Alterna Bamboo til lavpris

Alterna er et af markedets mest luksuriøse haircare og styling brands og har med deres revolutionerende produkter været med til at sætte branchens standard for luksushårpleje siden 1997. Kvalitet og innovation har været områder, hvor de har udmærket sig, kendt for deres banebrydende teknologi og altid først på markedet med unikke formularer og produkter, hvilket gør at Alterna er elsket af celebrities overalt i verden og er et af de mest omtalte brands i modemagasinerne.

Alterna Bamboo Shampoo - Økologisk shampoo

Alterna Bamboo er en spændende og bæredygtig serie af daglige hårplejeprodukter fremstillet med øko-certificerede ingredienser, der er dyrket ansvarligt og bæredygtigt og handlet etisk. Derfor kan du trygt bruge Alterna Bamboo shampoo og de andre skønne hårprodukter. Hvert produkt i serien bygger på ren økologisk bambus, som stammer fra verdens hurtigst voksende og mest modstandsdygtige botaniske ressource. Bambus er med til at optimere hårets styrke, genoprette og forbedre dets evne til at modstå hverdagens miljømæssige påvirkninger. Hele serien er MED: Enzymetherapy og Color Hold®-teknologi og UDEN parabener, sulfat, syntestisk farve, phthalater, gluten, TEA, DEA, paraffin, mineralsk olie og petrolatum. Se alle produkter fra Alterna Bamboo på denne side.

I Alterna Bamboo hårplejeserien findes der 7 forskellige plejeserier, nemlig volume, shine, smooth, color hold+, beach og men. Vi har specialudvalgt et stort udvalg af de populære Alterna Bamboo produkter, både shampoo, conditioner, olie, serums og hårkur, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 50 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.