KMS Curl Up Wave Foam, 200 ml

Vejl. pris: 206,00 kr.
Lagerstatus :
Udsolgt
206,00 kr. 169,00 kr.
Specialpris 169,00 kr. - DU SPARER 18%
Producent:
KMS California
  • Hurtig levering, indenfor 1-2 hverdage
  • Kontakt os på 42 15 20 00 hvis du har spørgsmål.
  • Gratis levering ved ordre over 499,-
  • Ordrer på under 499,- er porto kun 35,-

KMS Curl Up Wave Foam: Geléskum, der vil give dig bløde krøller med naturlig bevægelse. Dit hår beskyttes imod varmeskader og fremhæver krøllet hår, så du får smukke bløde krøller helt uden krus. Curlup Wave Foam reducerer krus op til 72 timer. Indeholder majsstivelse, der aktivt definerer krøller, mens friskduftende ekstrakter af appelsin og pebermynte har en beroligende og forfriskende effekt på hovedbunden. Ønsker du krøller der fremstår naturlige og glansfulde med bløde bevægelser er denne gelemousse det rigtige valg. 

Anvendes: Rystes godt inden brug - spryes i håndfladerne og foredeles i det håndklædetørt hår. Lufttørres eller føntørres med softstyler.

Fordele ved KMS Curl Up Wave Foam:
Hår gelskum der giver bløde og bevægelige krøller

Modvirker krus og tilfører fugt
Varmebeskyttende
Tynger ikke håret
Kombination af hårmousse og gelémousse
Curly Girl godkendt

KMS fortsætter med at blande det bedste af teknologi og natur, at skabe innovative og effektive produkter, til at opfylde dine evigt skiftende stil og behov.

KMS involverer deres årelange formel filosofi; sammensmeltning det bedste fra begge verdener: teknologi og natur. Hver linje i KMS har sit eget naturlige ingrediens, hvilket gør hvert produkt unikt. F.x. Curl serien har appelsin og mynte, Moist Repair har aloe og vanilie, Hair Play har grape og pebermynte. Uanset hvad din stil kan være, KMS tilbyder et utal af unikke produktlinier der hjælper dig med at skabe det look du ønsker fra start til slut.